Как се печелят точки и за какво могат да се използват?

Скъпи клиентки,

Толкова сме развълнувани да предложим програма за лоялност, за да покажем колко Ви ценим! Печелете точки и ги осребрявайте при плащане!


Всичко е съвсем просто!

Когато пазарувате в LoveYourCurvy.com ще получавате наградни точки, които ще бъдат добавяни в профилът Ви. Броят на точките, които ще получите за всеки закупен продукт са изписани на продуктовата страница.

Наградните точки могат да се използват за плащане на продукт или част от него като 10 точки са = на 1 лев.

Ако желаете да използва натрупани точки за плащане на продукт или част от него, това става като въведете броя точки, които желаете да използвате в графата „Използвай промокод, ваучер или точки“, преди изпращане на поръчка. Системата ще генерира отстъпка от поръчката в размер на левовата равностойност на въведените точки.

Сами решавате дали да използвате всички натрупани точки за една покупка или да използвате само част от точките за конкретната покупка. Разликата между стойността на поръчката и стойността, платена чрез точки, се заплаща през някоя от другите опции за плащане.

Важно е да знаете, че наградни точки се отпускат само за регистрирани потребители и се добавят в профилът Ви до един месец, след направена поръчка!

Можете да проверявате колко точки имате по всяко време, в профилът си. Допълнителни наградни точки могат да бъдат добавяни в профила Ви от LoveYourCurvy.com и като обезщетение за забавяне, анулиране или допусната грешка при изпращане на поръчка; при специални кампании или промоции.

В случаите, в които сте използвали точки, за да намалите стойността на дадена поръчка, но в последствие върнете цялата поръчка или част от нея, използваните точки ще Ви бъдат възстановени в профила изцяло или пропорционално, при частично връщане.

Наградните точки не могат да се заменят за паричната им равностойност.


Това е всичко. Наслади се на твоето пазаруване и отстъпки!


P.S. We just LoveYourCurvy body!