За нас

Кои сме ние?

Ние сме семейство ентусиасти! Ние сме LoveYourCurvy.com и обичаме Вашите извивки❤️

Стартирахме нашето начинание в края на 2018г. с представянето на уникална селекция дамски дрехи. Създаването на LoveYourCurvy.com е естественото продължение на нашата любов към модата и осъзнатата необходимост от качествени и модерни дрехи, за дами с предизвикателни извивки от всякакви размери.

Не искаме да сме един от многото онлайн магазини за дрехи. Желаем чрез нашата селекция от подбрани продукти да създаваме настроение и самочувствие на Вас, нашите любими клиентки, защото знаем, че всяка от нас може да бъде красива и женствена, независимо от години, размер или извивки.

Нашата мисия

  • Да Ви накараме да се чувствате добре!
  • Да подчертаем красотата на женствените форми, независимо от техния размер.
  • Да предадем послание, чрез атрибутите на съвременния, модерен дизайн.
  • Да премахнем притесненията Ви относно извивките Ви, защото те могат да бъдат още по-красиви, когато са подчертани грамотно и с вкус.
  • Да Ви вдъхнем заслужена увереност, чрез избраният от Вас тоалет/outfit


Защо да ни се доверите?

Нашата curve колекция е селектирана от производители от цял свят, за да можем да Ви предоставим необходимото разнообразие за всеки вкус. Нашите продукти не са скучните масови предложения от обикновената макси мода, които целят да прикриват тялото, а не да подчертаят красотата му. Те са уникални, имат различна кройка, съобразена с извивките и формите на жените и разбира се отговарят в пълна степен на основното изискване към всички селектирани за Вас модели - младежки и модерен стил.

Ние обичаме да общуваме с нашите клиенти, затова ни последвайте в социалните мрежи, където да споделяме взаимно информация за моднит тенденции, съвети или просто начин на живот.