За нас


Защо да ни се доверите?

Тук ще намерите най-голямото разнообразие на макси Деним, макси бански и макси чорапогащници в България.

Предлаганото макси бельо от собствената ни марка LoveYourCurvy е произведено в България от висококачествени италиански платове и гарантирано ще Ви накара да се чувствате секси, но и удобно всеки ден.

Нашата curve колекция е селектирана от производители от цял свят, за да можем да Ви предоставим необходимото разнообразие за всеки вкус. Нашите продукти не са скучните масови предложения от обикновената макси мода, които целят да прикриват тялото, а не да подчертаят красотата му. Те са уникални, имат различна кройка, съобразена с извивките и формите на жените и разбира се отговарят в пълна степен на основното изискване към всички селектирани за Вас модели - младежки и модерен стил.

Ние сме екип от професионалисти, които имат задача да предоставят на Вас, нашите клиентки, най-доброто обслужване - от професионална консултация до лесна поръчка с бърза доставка! 

Ние сме напълно реална и легитимна българска компания със склад в страната - САРОН ЕООД, ЕИК: 203939230.

Всички стоки на сайта са налични.


Кои сме ние?

Ние сме семейство ентусиасти! Ние сме LoveYourCurvy.com и обичаме Вашите извивки❤️

Стартирахме нашето начинание в края на 2018г. с представянето на уникална селекция дамски дрехи. Създаването на LoveYourCurvy.com е естественото продължение на нашата любов към модата и осъзнатата необходимост от качествени и модерни дрехи, за дами с предизвикателни извивки от всякакви размери.

Не искаме да сме един от многото онлайн магазини за дрехи. Желаем чрез нашата селекция от подбрани продукти да създаваме настроение и самочувствие на Вас, нашите любими клиентки, защото знаем, че всяка от нас може да бъде красива и женствена, независимо от години, размер или извивки.

Нашата мисия

  • Да Ви накараме да се чувствате добре!
  • Да подчертаем красотата на женствените форми, независимо от техния размер.
  • Да предадем послание, чрез атрибутите на съвременния, модерен дизайн.
  • Да премахнем притесненията Ви относно извивките Ви, защото те могат да бъдат още по-красиви, когато са подчертани грамотно и с вкус.
  • Да Ви вдъхнем заслужена увереност, чрез избраният от Вас тоалет/outfit


Ние обичаме да общуваме с нашите клиенти, затова ни последвайте в социалните мрежи, където да споделяме взаимно информация за моднит тенденции, съвети или просто начин на живот.