Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ

В срок от 14 дена, след получаване на поръчка, имате право да върнете или замените артикул*.

Условия за връщане:

- Продуктът да не е носен и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени.
- Продуктът да не е третиран (пран и/или гладен), да не е замърсен или повреден. Най-любезно Ви молим да бъдете внимателни за замърсяване с грим.

*Всички артикули от категория "Чорапогащници" не подлежат на право на отказ и не могат да бъдат върнати или заменени, поради хигиенни съображения.

*Бельото от категория "Бикини / бразилиани / прашки" не подлежи на замяна/връщане, поради хигиенни съображения.

*Моля да имате предвид, че при връщане на поръчка, която е била с безплатна доставка до офис на куриер, при което стойността на поръчката Ви стане под 89 лв. или 0 лв., то стойността на доставката се удържа.

*Моля да имате предвид, че при връщане на поръчка, която е била с безплатна доставка до посочен от Вас адрес, при което стойността на поръчката Ви стане под 120 лв. или 0 лв., то стойността на доставката се удържа.

Стъпки за връщане:

В случай, че желаете да се възползвате от правото си на отказ от поръчка е необходимо:
1. Да се уверите, че горепосочените условия са спазени;
2. Да попълните формата за връщане в сайта ни. В полето за коментар е желателно да предоставите Вашата банкова сметка;
3. Да изпратите продукта/ите до офис на Спиди №225 в гр. София или до офис на Еконт - ул. Атанас Иширков, София. И в двата случая, следва да посочите получател Сарон ЕООД, тел. +359883991111. Разходите за куриерски услуги при връщане на продукт са за сметка на клиента.


ЗАМЯНА

В случай, че желаете да замените артикул, можете да го направите в рамките на 14 дни от получаването му като е необходимо:
1. Да се уверите, че горепосочените условия са спазени;
2. Да попълните формата за връщане в сайта ни. В полето за коментар е желателно да ни посочите новия размер, цвят или модел, който сте си харесали за замяна;
3. Да изпратите продукта/ите до офис на Спиди №225 в гр. София или до офис на Еконт - ул. Атанас Иширков, София. И в двата случая, следва да посочите получател Сарон ЕООД, тел. +359883991111.
Разходите за куриерски услуги при замяна са за сметка на клиента в едната посока: връщането е за сметка на клиента, а изпращането на новия артикул е съгласно стандартните ни условия за доставка - за наша сметка, ако поръчката е на стойност над 89 лв. при доставка до офис на куриер или ако поръчката е над 120 лв. при доставката до личен адрес.
4. След като артикулът пристигне и се уверим, че е в ненарушен търговски вид ще ви изпратим желаната замяна в най-кратък срок.
В случай, че при замяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще Ви бъде възстановена.

Възстановяване на заплатени поръчки:

След като върнатите продукти пристигнат и се уверим, че са в ненарушен търговски вид, ще Ви възстановим сумата в 15 дневен срок. Можете да изберете от следните варианти на възстановяване:
1. Можем да ви издадем Ваучер на стойността на връщането, който да използвате за нова поръчка на сайта ни. Ако предпочитате този начин на възстановяване, моля да го посочите в коментар към заявката за връщане или като приложите бележка във върнатата пратка, на която сте написали, че желаете да ви издадем Ваучер.
2. Възстановяване по Ваша банкова сметка. Моля да посочите ваша банкова сметка в коментар към заявката за връщане или като приложите бележка с банковата Ви сметка във върнатата пратка. 

Всички куриерски разходи за връщания и замени направени поради доставка на грешен или повреден артикул са изцяло за наша сметка и напълно безплатни за клиента.

Международни връщания:

При връщане на международна поръчка, важат посочените по-горе условия. Допълнително при възстановяване на сумите се удържат разходите за доставката, посочена в условията за доставка.

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от помощ да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон 0888152050, пишете ни на съобщение на Facebook страницата ни facebook.com/Loveyourcurvy.com или на имейл contact@loveyourcurvy.com.