Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ

Ние, от LoveYourCurvy.com, ползваме услугите на куриерски фирми Еконт и Спиди. За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с безплатната опция “Преглед и тест преди плащане”. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за поръчаните дамски дрехи в момента на получаването им. В случай, че поръчаните продукти не Ви станат или просто не са по Вашия вкус, можете да ги върнете веднага на куриера.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас.

Условия за връщане:

- Продуктът да не е носен, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени.
- Продуктът да не е третиран (пран и/или гладен), да не е замърсен или повреден. Най-любезно Ви молим да бъдете внимателни за замърсяване с грим.

Ако тези условия са спазени, след като го получим обратно от Вас и се уверим в целостта му, ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това или ще ви изпратим желаната замяна, в случай че сте пожелали такава.

Разпечатани чорапогащници не подлежат на право на отказ и не могат да бъдат върнати или заменени.

Ако направите връщане по поръчка, която е била с безплатна доставка, при което стойността на поръчката Ви стане под 89 лв., то разходите за доставка се отдържат.

Стъпки за връщане:

В случай, че желаете да се възползвате от правото си на отказ от поръчка е необходимо:
1. Да се уверите, че горепосочените условия са спазени;
2. Да попълните формата за връщане в сайта ни. В полето за коментар е желателно да предоставите Вашата банкова сметка;
3. Да изпратите продукта/ите до офис на Спиди №225 в гр. София или ако използвате друга куриерска фирма - до административния ни офис на адрес: гр. София, ул. проф. Кирил Попов 53В, офис А2. И в двата случая, следва да посочите получател Сарон ЕООД, тел. +359888152050. Разходите за куриерски услуги при връщане на продукт са за сметка на клиента.


ЗАМЯНА

В случай, че желаете да замените поръчаните дамски дрехи и/или бельо, можете да го направите в рамките на 14 дни от получаването му като е необходимо:
1. Да се уверите, че горепосочените условия са спазени;
2. Да попълните формата за връщане в сайта ни. В полето за коментар е желателно да ни посочите новия размер, цвят или модел, който сте си харесали за замяна;
3. Да изпратите продукта/ите до офис на Спиди №225 в гр. София или ако използвате друга куриерска фирма - до административния ни офис на адрес: гр. София, проф. Кирил Попов 53В, офис А2. И в двата случая, следва да посочите получател Сарон ЕООД, тел. +359888152050.
Разходите за куриерски услуги при замяна са за сметка на клиента в едната посока: връщането е за сметка на клиента, а изпращането на новия артикул е съгласно стандартните ни условия за доставка - за наша сметка, ако поръчката е на стойност над 89 лв. при доставка до офис на куриер или ако поръчката е над 120 лв. при доставката до личен адрес.
4. След като артикулът пристигне и се уверим, че е в ненарушен търговски вид ще ви изпратим желаната замяна в най-кратък срок.
В случай, че при замяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще Ви бъде възстановена.

Възстановяване на заплатени поръчки:

След като върнатите продукти пристигнат и се уверим, че са в ненарушен търговски вид ще Ви възстановим сумата в 15 дневен срок. Можете да изберете от следните варианти на възстановяване:
1. Можем да ви издадем Ваучер на стойността на връщането, който да използвате за нова поръчка на сайта ни. Ако предпочитате този начин на възстановяване, моля да го посочите в коментар към заявката за връщане или като приложите бележка, на която сте написали, че желаете да ви издадем Ваучер във върнатата пратка.
2. Възстановяване по Ваша банкова сметка. В случай, че плащането е направено с наложен платеж, моля да посочите ваша банкова сметка в коментар към заявката за връщане или като приложите бележка с банковата Ви сметка във върнатата пратка. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по същата карта.

Всички куриерски разходи за връщания и замени направени поради доставка на грешен или повреден артикул са изцяло за наша сметка и напълно безплатни за клиента.

Международни връщания:

При връщане на международна поръчка, важат посочените по-горе условия. Допълнително при възстановяване на сумите се удържат разходите за доставката, посочена в условията за доставка.

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от помощ да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон 0888152050, пишете ни на съобщение на Facebook страницата ни facebook.com/Loveyourcurvy.com или на имейл contact@loveyourcurvy.com.