Какво представляват бонусите?

Бонусите представляват заредени парични суми в профила Ви в графата „Моите бонуси“, които можете да използвате за да заплатите част от стойността на поръчка.

Бонуси се зареждат в профилът Ви от администратор на LoveYourCurvy.com по негова преценка в следните случаи:

  • Като подарък за рождения Ви ден.
  • Ако върнете поръчка, можете да изберете дали да възстановим сумата по ваша банкова сметка или възстановяването да бъде направено под формата на кредит за следващи покупки. Ако изберете втория вариант, след като получим върнатите артикули, ще можете да видите възстановяването във вашия профил, графата „Моите бонуси“.
  • Ако искате да замените продукт с такъв на по-ниска стойност, отново можете да изберете дали да възстановим разликата по ваша банкова сметка или под формата на кредит като заредим сумата в „Моите бонуси“.
  • Въпреки, че полагаме много усилия да Ви предложим най-високо ниво на обслужване, е възможно и да допуснем грешка. Ето защо при значително забавяне, анулиране или сгрешена поръчка, можем да ви зарадваме с извънреден бонус.
  • Може да има и други причини да получите бонус от LoveYourCurvy.com като конкретни кампании и пр. При всички случаи ще ви известим по имейл, ако в профила Ви бъде добавен бонус.

Зареден в профила Ви, бонусът се приспада автоматично от следващата поръчка която направите при нас на LoveYourCurvy.comНаслаждавайте се на пазаруването,     

Всичко което правим е с любов за вас!


*Бонуси се зареждат само за регистрирани потребители.

*Бонусите са без срок.  

*Бонусите не могат да се заменят за паричната им равностойност в лева и не могат да се използват извън профила, в който са заредени. Не могат да бъдат прехвърлени на друг профил и не могат да бъдат използвани за покупки от други клиенти.

*В случай на връщане на продукти, за които е приложен бонус с фиксирана сума, в профила Ви се възстановява пропорционалната стойност, използвана от бонуса, отново под формата на бонус.