Какво представляват бонусите?

Бонусите представляват заредени парични суми в профила Ви в графата „Моите бонуси“, които можете да използвате за да заплатите част от стойността на поръчка.

Бонуси се зареждат в профилът Ви от администратор на LoveYourCurvy.com по негова преценка в следните случаи:

  • Като подарък за рождения Ви ден.
  • Ако върнете поръчка, можете да изберете дали да възстановим сумата по ваша банкова сметка или предпочитате да възстановяването да бъде направено под формата на кредит за следващи покупки.
  • Ако изберете втория вариант, веднага щом получим върнатите артикули, ще можете да видите възстановяването във вашия профил, графата „Моите бонуси“.
  • Ако искате да замените продукт с такъв на по-ниска стойност, отново можете да изберете дали да възстановим разликата по ваша банкова сметка или под формата на кредит като заредим сумата в „Моите бонуси“.
  • Никой не е безгрешен и въпреки, че полагаме много усилия да Ви предложим най-високо ниво на обслужване, е възможно и да допуснем грешка. Ето защо при значително забавяне, анулиране или сгрешена поръчка, можем да ви зарадваме с извинителен бонус.
  • Може да има и други причини да получите бонус от LoveYourCurvy.com като конкретни кампании и пр. При всички случаи ще ви известим по имейл, ако в профила Ви бъде добавен бонус.

Зареден в профила Ви, бонусът се приспада автоматично от следващата поръчка която направите при нас на LoveYourCurvy.comНаслаждавайте се на пазаруването,     

Всичко което правим е с любов за вас!


*Бонуси се зареждат само за регистрирани потребители.

*Бонусите не могат да се заменят за паричната им равностойност в лева и не могат да се използват извън профила, в който са заредени. Не могат да бъдат прехвърлени на друг профил и не могат да бъдат използвани за покупки от други клиенти.

*В случай на връщане на продукти, за които е приложен бонус с фиксирана сума, в профила Ви се възстановява пропорционалната стойност, използвана от бонуса, отново под формата на бонус.