Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Доставката от LoveYourCurvy.com за България е:
- безплатна до офис на Спиди или Еконт, при поръчка над 89 лв. 
- безплатна до точен адрес, при поръчки над 120 лв.

Срокът за доставка е от 1 до 2 работни дни. Доставки в извънработно време, през уикенда или по време на официални празници, се обслужват на първия работен ден. Всички поръчки, направени до 14:00 ч. в работни дни, ще бъдат изпратени в същия ден. Поръчки, направени след 14:00 ч., ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Цената на доставката за поръчки под 89 лв. е приблизително 4,64 лв. до офис на Спиди, 6,64 до офис на Еконт и около 7,40 лв. до Ваш личен адрес. 

Цената на доставката за поръчки под 120 лв. и над 89 лв. е безплатна до офис на Спиди или Еконт и около 7,40 лв. до Ваш личен адрес.

Точната сума зависи от тарифата на куриера и теглото на пратката. Възможно е оскъпяване с до 1 лв. за по-отдалечени населени места.


ПЛАЩАНЕ

Стойността на поръчката може да се заплати:
- в брой на куриера, при получаване на пратката на ваш точен адрес или в офис на куриера;
- чрез ПОС терминал, при получаване на пратката на ваш точен адрес или в офис на куриера. Всички шофьори на нашите партньори от Спиди и Еконт разполагат с мобилни ПОС терминали, така че можете да заплатите своята пратка с карта както в техните офиси, така и при получаване на Ваш личен адрес. 
- предварително на сайта ни, с Вашата банкова карта. Използваме сигурно плащане с виртуален ПОС на Paysera.


ОПЦИЯ ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Всички поръчки* се изпращат с опция "Тест и преглед преди плащане".

*Всички артикули от категория "Чорапогащници" се изпращат без опция "тест и преглед преди плащане", поради хигиенни съображения.

Ако нещо не е наред с поръчката Ви или просто не е това, което търсите, можете да я върнете в рамките на 14 дни, съгласно Условията за връщане.


МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ се извършват при следните условия:
- За Румъния и Гърция - цена 9 €, срок за доставка 3-4 работни дни.
- За Унгария, Чехия, Хърватия, Словения, Словакия, Полша - 12 €, срок за доставка 5-6 работни дни.
- За всички останали членки на ЕС - от 17 €, срок за доставка 5-6 работни дни.
- За всички останали европейски държави, не членки на ЕС - от 20 €, срок за доставка 5-7 работни дни.
- За останалия свят - от 22 €, срок за доставка до САЩ 7-14 работни дни, срок за доставка до Австралия, Канада и други държави 10-21 работни дни

*Международни пратки се извършват с DPD стандарт или Глобалната пощенска мрежа.
*Всички международни пратки са възможни само с картово плащане.


Молим най-учтиво нашите клиенти, в случай на забавяне на доставка при вече потвърдена като изпратена поръчка, да ни информират своевременно на order@loveyourcurvy.com, за да можем да направим проверка с обслужващ куриер и да съдействаме за отстраняване на евентуален проблем.