ФИЛТРИ

ВАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ В БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА

На кого поне веднъж в живота не му се е налагало да се сблъсква с този досаден враг, наречен целулит? Когато погледнете неприятните неравности по кожата си, веднага се замисляте как можете да се преборите с тях и след това търсите различни методи, антицелулитни продукти, антицелулитни кремове и лосиони, които могат да намалят признаците на целулита или да ги премахнат веднъж завинаги.

Всички жени знаят, че премахването на несъвършенствата на целулита често е трудоемко и скъпо, както от икономическа гледна точка, така и от изразходваното време. Ето защо Calzitaly създаде линия от антицелулитни продукти, предназначени да ви помогнат да се справите с този проблем по лесен и удобен начин.

Линията от продукти за премахване на целулитните несъвършенства, отслабване и оформяне на силуета ви “Body & Beauty” предлага две различни козметични продуктови линии и иновативни антицелулитни клинове-пижами, които работят и оформят тялото ви докато спите или вършите ежедневните си домашни задължения:


КОЗМЕТИЧНИ ЛИНИИ:

1. Розова линия ТОПЪЛ ЕФЕКТ с CAFFEINE - противовъзпалително вещество, което помага на тялото да изгаря отлаганията на мастната тъкан, причиняващи целулит, и 

2. Зелена линия СТУДЕН ЕФЕКТ с ACTIGYM™, иновативна субстанция с морски произход с активно ОТСЛАБВАЩО и СТЯГАЩО действие.

Двете линии съдържат по три продукта -  антицелулитен гел-крем, антицелулитна макса за тяло и антицелулитна скраб като всеки е високо ефективен и дава видими резултати при самостоятелна употреба.

При комбиниране на антицелулитен крем с още един или дори два антицелулитни продукта, ефикасността се усилва и резултатите са по-интензивни и видими за по-кратък период от време.


АНТИЦЕЛУЛИТЕН КЛИН-ПИЖАМА, предназначен да се погрижи за краката ви.

Грижата за краката е основна дейност при борбата с целулита: дори понякога да я пренебрегваме, в действителност благосъстоянието на долните ни крайници е от основно значение за ежедневието. Замисляли ли сте се колко много работни места – изискващи да прекарате много часове седнали, неподвижни или изправени в една и съща позиция – могат да имат отрицателен ефект върху кръвообращението, причинявайки досадните несъвършенства по кожата в най-деликатните зони на краката?

Мислейки за благосъстоянието на краката ви, Calzitaly създаде специална линия продукти от иновативни нишки - EMANA®, които се борят с несъвършенствата на целулита и правят кожата по-гладка, еластична, красива и блестяща.

EMANA® са нишки, които съдържат минерали, способни да абсорбират топлината от човешкото тяло и да я връщат към дълбоките слоеве на кожата под формата на инфрачервени лъчи (FIR), като по този начин стимулират микроциркулацията на кръвта, което разбива целулитните неравности, подобрява дренирането и подхранването на обгърнатите тъкани.

В резултат несъвършенствата от така наречената „портокалова кожа” видимо намаляват и изчезват.

Антицелулитните клин-пижами се предлагат в три дължини и два цвята. Антицелулитните клин-пижами може да се ползват самостоятелно или да се комбинират с антицелулитен гел, който се нанася 4-5 мин. преди обличане.


Продуктите от серията Body & Beauty се произвеждат в северна Италия, в градчето Castel Goffredo (Mantua), от семейната компания Calzitaly, стартирала дейността си още през 1960 г. Те са плод на многогодишния опит, проучвания и разработки на компанията. Ефективността на EMANA® нишките е тествана в лаборатирийте на Rhodia Solvay Group – Emana Certificate number 12578, а антицелулитните кремове, маски за тяло и скраб се произвеждат с най-високо качество и грижа:

Веган продукт >> Пълна липса на съставки от животински произход, Без жестокост към животните, Дерматологично тествани, Без парабени, Без силикон, Без фталати, Без сулфати, Без оцветители, Без натрий, Без ГМО.


Мечтаете ли за по-здрава и красива кожа? Искате ли да победите неприятните признаци на целулита? С антицелулитния текстил и козметични продукти, създадени от Calzitaly, можете да намалите кожните несъвършенства и подобрите благосъстоянието на тялото си и да оформите силуета си. Разгледайте наличните модели и намерете подходящия за вас продукт, избирайки между антицелулитен клин-пижама, антицелулитен гел, маска за тяло или скраб.

Прочети повече

body&beauty

Скраб за тяло за стягане и хидратация – студен ефект

49.90 лв. Без данък: 41.58 лв.

Стягаща и рескулптурираща маска за тяло против целулит - топъл ефект

49.90 лв. Без данък: 41.58 лв.

Термоактивна оформящ скраб за тяло против целулит - топъл ефект

44.90 лв. Без данък: 37.42 лв.

Антицелулитен къс клин-пижама

47.90 лв. Без данък: 39.92 лв.

Антицелулитен клин-пижама в розово

61.40 лв. Без данък: 51.17 лв.

ПАКЕТ - АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ И КЛИН-ПИЖАМА

92.90 лв. Без данък: 77.42 лв.

Маска за тяло за отслабване и стягане – студен ефект

59.90 лв. Без данък: 49.92 лв.

Антицелулитен клин-пижама капри

54.90 лв. Без данък: 45.75 лв.

Изчерпан
Гел за отслабване и стягане – студен ефект

69.90 лв. Без данък: 58.25 лв.

Изчерпан
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)